"Memory lane..."

Og så var der landmandssønnen: "det her svin har bare ikke levet forgæves! Nøøøj, hvor smager det godt😊"

Rådhuskroen i Næstved

Tilspurgt om børnene kunne lide maden, sagde en glad René Mammen fra Restaurant Substans og Pondus efterfølgende med lidt sved på panden "De unge gæster er bare skidegode, seje, sultne og spiser alt. 95% af dem spiste op, og på Pondus måtte vi lave anden gang af hovedretten. Det er høj klasse!"

Restaurant Substans i Aarhus

Vi havde en skøn eftermiddag med 80 glade børn. Hele personalet hygger sig hvert år ved denne begivenhed, og børnene nyder at være ude sammen med deres kammerater frem for forældrene.
Som de andre år, har der også i år været sjove kommentarer fra de små. I år er det særligt de helt små, som har gjort sig bemærket.

Brøndums Hotel i Skagen

Min kollega blev anråbt af en ung mand fra 0. klasse med et ”Yo, baby!” Han gentog det med et stort smil på læben, da hun forundret kiggede på ham.

Da hovedretten blev båret ind, var denne gang en ung dame fra 0. klasse, som udbrød: ”Ej, nu kommer min livret” Da veninden spurgte, hvad hendes livret var, svarede hun kækt: ”Det er da hovedret.”

En lille dreng på blot 5 år havde også sneget sig med. Han proklamerede, at han ikke kunne lide hovedretten. Jeg kiggede ned på et urørt stykke kød og spurgte om han havde smagt på det, hvortil han lidt forlegent svarede: ”Jeg har slikket på det”. Vi fik det skåret ud og overhældt med æblesauce, som blev præsenteret som brun sovs. Den lille fyrs tallerken var slikket, da vi ryddede af.